Kemtvätt i Borlänge. Alla kemtvättar i Borlänge samlade!

Kemtvätt i Borlänge

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Borlänge som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Borlänge för närvarande 2 olika kemtvättar i Borlänge där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Borlänge. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Borlänge hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Borlänge - fixar dina kläder i Borlänge

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Borlänge där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Hällsjö tvätt
Bergebyv. 7
784 73 Borlänge


Isberg Invest AB
Mjälgav. 101 L
784 37 BORLÄNGE

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Borlänge

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Borlänge där minst en kemtvätt finns.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Borlänge, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Borlänge passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Dalarna.