Kemtvätt i Mora. Alla kemtvättar i Mora samlade!

Kemtvätt i Mora

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Mora som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Mora för närvarande 3 olika kemtvättar i Mora där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Mora. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Mora hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Mora - fixar dina kläder i Mora

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Mora där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Annicas Symaskiner
Morag. 15 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Centraltvätten
Mov. 2
792 50 Mora


Bernina Symaskinsbutiken i Mora AB
Hantverkareg. 1 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 31 Mora

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Mora

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Mora där minst en kemtvätt finns.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Mora, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Mora passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Dalarna.