Kemtvätt i Falkenberg. Alla kemtvättar i Falkenberg samlade!

Kemtvätt i Falkenberg

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Falkenberg som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Falkenberg för närvarande 2 olika kemtvättar i Falkenberg där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Falkenberg. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Falkenberg hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Falkenberg - fixar dina kläder i Falkenberg

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Falkenberg där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Rent Hus Sverige AB
Gjuteriv. 6 A
311 32 Falkenberg


A-Kembaren
Rönnhagsv. 5
311 44 FALKENBERG

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Falkenberg

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Falkenberg där minst en kemtvätt finns.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Falkenberg, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Falkenberg passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Halland.