Kemtvätt i Östersund. Alla kemtvättar i Östersund samlade!

Kemtvätt i Östersund

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Östersund som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Östersund för närvarande 2 olika kemtvättar i Östersund där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Östersund. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Östersund hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Östersund - fixar dina kläder i Östersund

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Östersund där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Ima-Tvätten
Köpmang. 29
831 30 Östersund


Pressateljen Städ & Tvätt
Artillerig. 2
831 35 ÖSTERSUND

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Östersund

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Östersund där minst en kemtvätt finns.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östersund, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Östersund passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jämtland.