Kemtvätt i Strömsund. Alla kemtvättar i Strömsund samlade!

Kemtvätt i Strömsund

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Strömsund som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Strömsund för närvarande 1 olika kemtvättar i Strömsund där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Strömsund. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Strömsund hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Strömsund - fixar dina kläder i Strömsund

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Strömsund där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kristinas Städ & Kemtvätt AB
Vallg. 11
833 32 Strömsund

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Strömsund

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Strömsund där minst en kemtvätt finns.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strömsund, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Strömsund passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jämtland.