Kemtvätt i Trångsviken. Alla kemtvättar i Trångsviken samlade!

Kemtvätt i Trångsviken

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Trångsviken som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Trångsviken för närvarande 1 olika kemtvättar i Trångsviken där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Trångsviken. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Trångsviken hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Trångsviken - fixar dina kläder i Trångsviken

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Trångsviken där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Trångsvikens Tvätteri AB
Alsenvägen 20
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Trångsviken

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Trångsviken där minst en kemtvätt finns.

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trångsviken, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Trångsviken passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jämtland.