Kemtvätt i Vemdalen. Alla kemtvättar i Vemdalen samlade!

Kemtvätt i Vemdalen

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Vemdalen som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Vemdalen för närvarande 1 olika kemtvättar i Vemdalen där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Vemdalen. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Vemdalen hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Vemdalen - fixar dina kläder i Vemdalen

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Vemdalen där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Halvarssons Timmer och Bygg
Kilbergsv. 17
840 92 Vemdalen

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Vemdalen

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Vemdalen där minst en kemtvätt finns.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vemdalen, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Vemdalen passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jämtland.