Kemtvätt i Eksjö. Alla kemtvättar i Eksjö samlade!

Kemtvätt i Eksjö

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Eksjö som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Eksjö för närvarande 1 olika kemtvättar i Eksjö där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Eksjö. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Eksjö hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Eksjö - fixar dina kläder i Eksjö

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Eksjö där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Ge-Ge Tvätten, AB
Hultv. 5
575 36 Eksjö

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Eksjö

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Eksjö där minst en kemtvätt finns.

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Eksjö, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Eksjö passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jönköping.