Kemtvätt i Vetlanda. Alla kemtvättar i Vetlanda samlade!

Kemtvätt i Vetlanda

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Vetlanda som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Vetlanda för närvarande 1 olika kemtvättar i Vetlanda där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Vetlanda. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Vetlanda hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Vetlanda - fixar dina kläder i Vetlanda

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Vetlanda där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Vithalatvätten
Magasinsg. 14 A
574 38 Vetlanda

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Vetlanda

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Vetlanda där minst en kemtvätt finns.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vetlanda, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Vetlanda passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Jönköping.