Kemtvätt i Borgholm. Alla kemtvättar i Borgholm samlade!

Kemtvätt i Borgholm

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Borgholm som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Borgholm för närvarande 1 olika kemtvättar i Borgholm där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Borgholm. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Borgholm hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Borgholm - fixar dina kläder i Borgholm

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Borgholm där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Lindbytvätten
Lindbyv. 116
387 94 Borgholm

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Borgholm

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Borgholm där minst en kemtvätt finns.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borgholm, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Borgholm passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Kalmar.