Kemtvätt i Hultsfred. Alla kemtvättar i Hultsfred samlade!

Kemtvätt i Hultsfred

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hultsfred som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hultsfred för närvarande 2 olika kemtvättar i Hultsfred där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hultsfred. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hultsfred hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hultsfred - fixar dina kläder i Hultsfred

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hultsfred där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvättcenter
N. Oskarsg. 107
577 39 HULTSFRED


HultsfredsTvätten HB
Storg. 93
577 34 Hultsfred

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hultsfred

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hultsfred där minst en kemtvätt finns.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hultsfred, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hultsfred passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Kalmar.