Kemtvätt i Kalmar. Alla kemtvättar i Kalmar samlade!

Kemtvätt i Kalmar

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kalmar som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kalmar för närvarande 3 olika kemtvättar i Kalmar där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kalmar. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kalmar hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kalmar - fixar dina kläder i Kalmar

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kalmar där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kalmar Kemtvätt AB
Skeppsbrog. 12
392 31 KALMARTusses Kemtvätt
Wismarsv. 6


Samhall AB
Wismarsv. 16
393 56 Kalmar

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kalmar

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kalmar där minst en kemtvätt finns.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kalmar, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kalmar passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Kalmar.