Kemtvätt i Västervik. Alla kemtvättar i Västervik samlade!

Kemtvätt i Västervik

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Västervik som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Västervik för närvarande 1 olika kemtvättar i Västervik där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Västervik. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Västervik hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Västervik - fixar dina kläder i Västervik

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Västervik där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Städcentralen i Västervik AB
Koloniv. 1 A
593 61 Västervik

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Västervik

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Västervik där minst en kemtvätt finns.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Västervik, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Västervik passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Kalmar.