Kemtvätt i Ljungby. Alla kemtvättar i Ljungby samlade!

Kemtvätt i Ljungby

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Ljungby som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Ljungby för närvarande 2 olika kemtvättar i Ljungby där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Ljungby. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Ljungby hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Ljungby - fixar dina kläder i Ljungby

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Ljungby där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Cleansam Tvättbar
Florettv. 5
341 40 Ljungby


Nicos Industritvätt AB
Bergag. 12
341 30 LJUNGBY

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Ljungby

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Ljungby där minst en kemtvätt finns.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungby, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Ljungby passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Kronoberg.