Kemtvätt i Arjeplog. Alla kemtvättar i Arjeplog samlade!

Kemtvätt i Arjeplog

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Arjeplog som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Arjeplog för närvarande 1 olika kemtvättar i Arjeplog där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Arjeplog. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Arjeplog hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Arjeplog - fixar dina kläder i Arjeplog

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Arjeplog där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Dikks Tvätt AB
Drottningg. 13
938 31 ARJEPLOG

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Arjeplog

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Arjeplog där minst en kemtvätt finns.

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Arjeplog, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Arjeplog passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Norrbotten.