Kemtvätt i Boden. Alla kemtvättar i Boden samlade!

Kemtvätt i Boden

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Boden som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Boden för närvarande 1 olika kemtvättar i Boden där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Boden. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Boden hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Boden - fixar dina kläder i Boden

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Boden där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Mina Skor & Tvättsäcken I Boden AB
Drottningg. 14
961 35 Boden

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Boden

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Boden där minst en kemtvätt finns.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Boden, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Boden passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Norrbotten.