Kemtvätt i Gammelstad. Alla kemtvättar i Gammelstad samlade!

Kemtvätt i Gammelstad

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Gammelstad som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Gammelstad för närvarande 1 olika kemtvättar i Gammelstad där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Gammelstad. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Gammelstad hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Gammelstad - fixar dina kläder i Gammelstad

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Gammelstad där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Berendsen Luleå
Hantverksv. 2 C
954 33 Gammelstad

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Gammelstad

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Gammelstad där minst en kemtvätt finns.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gammelstad, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Gammelstad passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Norrbotten.