Kemtvätt i Kiruna. Alla kemtvättar i Kiruna samlade!

Kemtvätt i Kiruna

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kiruna som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kiruna för närvarande 2 olika kemtvättar i Kiruna där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kiruna. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kiruna hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kiruna - fixar dina kläder i Kiruna

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kiruna där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Wima Miljötvätt
Triangelv. 25
981 38 Kiruna


Nya Wima Miljötvätt AB
Maskinvägen 17
981 38 KIRUNA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kiruna

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kiruna där minst en kemtvätt finns.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kiruna, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kiruna passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Norrbotten.