Kemtvätt i Öjebyn. Alla kemtvättar i Öjebyn samlade!

Kemtvätt i Öjebyn

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Öjebyn som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Öjebyn för närvarande 1 olika kemtvättar i Öjebyn där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Öjebyn. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Öjebyn hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Öjebyn - fixar dina kläder i Öjebyn

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Öjebyn där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Öjebyns Kemtvätt AB
Gammelstadsvägen 5
943 31 Öjebyn

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Öjebyn

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Öjebyn där minst en kemtvätt finns.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om orten Öjebyn, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Öjebyn passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Norrbotten.