Kemtvätt i Kumla. Alla kemtvättar i Kumla samlade!

Kemtvätt i Kumla

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kumla som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kumla för närvarande 2 olika kemtvättar i Kumla där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kumla. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kumla hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kumla - fixar dina kläder i Kumla

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kumla där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvätt-Center i Kumla
Trädgårdsg. 3
692 31 Kumla


Hj Tvättcenter HB
Trädgårdsg. 3
692 31 KUMLA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kumla

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kumla där minst en kemtvätt finns.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kumla, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kumla passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Örebro.