Kemtvätt i Degerfors. Alla kemtvättar i Degerfors samlade!

Kemtvätt i Degerfors

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Degerfors som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Degerfors för närvarande 1 olika kemtvättar i Degerfors där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Degerfors. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Degerfors hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Degerfors - fixar dina kläder i Degerfors

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Degerfors där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Allstäd och Entreprenad i Karlskoga Degerfors AB
Industrig. 8
693 35 Degerfors

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Degerfors

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Degerfors där minst en kemtvätt finns.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Degerfors, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Degerfors passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Örebro.