Kemtvätt i Hällefors. Alla kemtvättar i Hällefors samlade!

Kemtvätt i Hällefors

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hällefors som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hällefors för närvarande 1 olika kemtvättar i Hällefors där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hällefors. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hällefors hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hällefors - fixar dina kläder i Hällefors

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hällefors där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Brukstvätten i Hällefors
Ramströmsv. 2
712 34 Hällefors

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hällefors

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hällefors där minst en kemtvätt finns.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hällefors, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hällefors passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Örebro.