Kemtvätt i Hallsberg. Alla kemtvättar i Hallsberg samlade!

Kemtvätt i Hallsberg

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Hallsberg som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Hallsberg för närvarande 1 olika kemtvättar i Hallsberg där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Hallsberg. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Hallsberg hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Hallsberg - fixar dina kläder i Hallsberg

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Hallsberg där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Sweden Eco Water Cleaning
Ö. Storg. 24 A
694 31 Hallsberg

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Hallsberg

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Hallsberg där minst en kemtvätt finns.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hallsberg, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Hallsberg passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Örebro.