Kemtvätt i Ängelholm. Alla kemtvättar i Ängelholm samlade!

Kemtvätt i Ängelholm

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Ängelholm som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Ängelholm för närvarande 3 olika kemtvättar i Ängelholm där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Ängelholm. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Ängelholm hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Ängelholm - fixar dina kläder i Ängelholm

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Ängelholm där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvätt-Bisse
Österg. 56
262 33 Ängelholm


Palmqvists matt- och möbelfix
Sikg. 31
262 57 ÄNGELHOLM


Ingelmills Facility AB
Ingelstorpsv. 147
262 92 Ängelholm

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Ängelholm

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Ängelholm där minst en kemtvätt finns.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ängelholm, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Ängelholm passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.