Kemtvätt i Båstad. Alla kemtvättar i Båstad samlade!

Kemtvätt i Båstad

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Båstad som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Båstad för närvarande 1 olika kemtvättar i Båstad där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Båstad. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Båstad hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Båstad - fixar dina kläder i Båstad

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Båstad där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvättservice i Båstad AB
Ängelholmsv. 263
269 42 Båstad

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Båstad

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Båstad där minst en kemtvätt finns.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Båstad, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Båstad passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.