Kemtvätt i Bjärred. Alla kemtvättar i Bjärred samlade!

Kemtvätt i Bjärred

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Bjärred som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Bjärred för närvarande 1 olika kemtvättar i Bjärred där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Bjärred. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Bjärred hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Bjärred - fixar dina kläder i Bjärred

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Bjärred där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Bjärreds Kemtvätt AB
Lundav. 1
237 37 Bjärred

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Bjärred

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Bjärred där minst en kemtvätt finns.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjärred, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Bjärred passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.