Kemtvätt i Bjuv. Alla kemtvättar i Bjuv samlade!

Kemtvätt i Bjuv

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Bjuv som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Bjuv för närvarande 1 olika kemtvättar i Bjuv där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Bjuv. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Bjuv hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Bjuv - fixar dina kläder i Bjuv

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Bjuv där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Tvättcenter I Bjuv AB
Kristinetorpsv. 29
267 90 Bjuv

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Bjuv

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Bjuv där minst en kemtvätt finns.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjuv, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Bjuv passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.