Kemtvätt i Dalby. Alla kemtvättar i Dalby samlade!

Kemtvätt i Dalby

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Dalby som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Dalby för närvarande 1 olika kemtvättar i Dalby där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Dalby. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Dalby hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Dalby - fixar dina kläder i Dalby

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Dalby där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Garnpunkten I Dalby
Veberödsv. 22 C
247 50 Dalby

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Dalby

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Dalby där minst en kemtvätt finns.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Dalby, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Dalby passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.