Kemtvätt i Everöd. Alla kemtvättar i Everöd samlade!

Kemtvätt i Everöd

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Everöd som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Everöd för närvarande 1 olika kemtvättar i Everöd där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Everöd. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Everöd hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Everöd - fixar dina kläder i Everöd

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Everöd där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Scandinavian Water Technology AB
Prinsessv. 7
297 72 EVERÖD

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Everöd

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Everöd där minst en kemtvätt finns.

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Everöd, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Everöd passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.