Kemtvätt i Höllviken. Alla kemtvättar i Höllviken samlade!

Kemtvätt i Höllviken

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Höllviken som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Höllviken för närvarande 1 olika kemtvättar i Höllviken där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Höllviken. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Höllviken hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Höllviken - fixar dina kläder i Höllviken

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Höllviken där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Näsets Tvättshop
Videholms Allé 6 B
236 31 Höllviken

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Höllviken

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Höllviken där minst en kemtvätt finns.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höllviken, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Höllviken passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.