Kemtvätt i Höör. Alla kemtvättar i Höör samlade!

Kemtvätt i Höör

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Höör som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Höör för närvarande 1 olika kemtvättar i Höör där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Höör. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Höör hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Höör - fixar dina kläder i Höör

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Höör där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Höörs Kemtvätt
Industrig. 9
243 32 HÖÖR

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Höör

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Höör där minst en kemtvätt finns.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höör, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Höör passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.