Kemtvätt i Kivik. Alla kemtvättar i Kivik samlade!

Kemtvätt i Kivik

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Kivik som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Kivik för närvarande 1 olika kemtvättar i Kivik där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Kivik. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Kivik hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Kivik - fixar dina kläder i Kivik

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Kivik där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Elna Catarina Nilsson
Mellby Nyhem 1
277 35 Kivik

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Kivik

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Kivik där minst en kemtvätt finns.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kivik, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Kivik passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.