Kemtvätt i Klippan. Alla kemtvättar i Klippan samlade!

Kemtvätt i Klippan

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Klippan som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Klippan för närvarande 3 olika kemtvättar i Klippan där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Klippan. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Klippan hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Klippan - fixar dina kläder i Klippan

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Klippan där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

KM Bilvård
Storg. 69
264 32 Klippan


Karlssons Kemtvätt AB
Storg. 69
264 32 KLIPPANTvätt Zsk AB
Storg. 69

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Klippan

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Klippan där minst en kemtvätt finns.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Klippan, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Klippan passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.