Kemtvätt i Limhamn. Alla kemtvättar i Limhamn samlade!

Kemtvätt i Limhamn

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Limhamn som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Limhamn för närvarande 4 olika kemtvättar i Limhamn där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Limhamn. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Limhamn hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Limhamn - fixar dina kläder i Limhamn

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Limhamn där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Matt-Tvätten AB
Krossverksg. 7 H
216 16 Limhamn


Jakob Thornye
Ranarpsgränd 2
216 22 LIMHAMN


Limhamns Kemomat AB
Tegnérg. 37
216 14 Limhamn


Berendsen Malmö Inkl. Närservice
Högerudsg. 23
216 13 Limhamn

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Limhamn

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Limhamn där minst en kemtvätt finns.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Limhamn passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.