Kemtvätt i Ljungbyhed. Alla kemtvättar i Ljungbyhed samlade!

Kemtvätt i Ljungbyhed

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Ljungbyhed som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Ljungbyhed för närvarande 1 olika kemtvättar i Ljungbyhed där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Ljungbyhed. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Ljungbyhed hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Ljungbyhed - fixar dina kläder i Ljungbyhed

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Ljungbyhed där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Ingrid Nilsson
Storg. 1
264 52 Ljungbyhed

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Ljungbyhed

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Ljungbyhed där minst en kemtvätt finns.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungbyhed, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Ljungbyhed passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.