Kemtvätt i Perstorp. Alla kemtvättar i Perstorp samlade!

Kemtvätt i Perstorp

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Perstorp som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Perstorp för närvarande 1 olika kemtvättar i Perstorp där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Perstorp. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Perstorp hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Perstorp - fixar dina kläder i Perstorp

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Perstorp där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

M-B:s Tvätt & Kem HB
Stockholmsv. 14 D
284 31 PERSTORP

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Perstorp

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Perstorp där minst en kemtvätt finns.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Perstorp, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Perstorp passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.