Kemtvätt i Simrishamn. Alla kemtvättar i Simrishamn samlade!

Kemtvätt i Simrishamn

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Simrishamn som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Simrishamn för närvarande 2 olika kemtvättar i Simrishamn där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Simrishamn. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Simrishamn hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Simrishamn - fixar dina kläder i Simrishamn

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Simrishamn där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

REKORD-KEM
Lillevångsg. 13
272 32 Simrishamn


Rekordia Consulting
Lillevångsg. 13
272 32 SIMRISHAMN

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Simrishamn

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Simrishamn där minst en kemtvätt finns.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Simrishamn, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Simrishamn passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.