Kemtvätt i Sjöbo. Alla kemtvättar i Sjöbo samlade!

Kemtvätt i Sjöbo

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Sjöbo som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Sjöbo för närvarande 2 olika kemtvättar i Sjöbo där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Sjöbo. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Sjöbo hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Sjöbo - fixar dina kläder i Sjöbo

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Sjöbo där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Sjöbo Snabbtvätt
Västerg. 61
275 33 Sjöbo


Elizabeth Forss
Kumlatoftav. 192 -6
275 93 SJÖBO

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Sjöbo

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Sjöbo där minst en kemtvätt finns.

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sjöbo, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Sjöbo passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.