Kemtvätt i Staffanstorp. Alla kemtvättar i Staffanstorp samlade!

Kemtvätt i Staffanstorp

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Staffanstorp som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Staffanstorp för närvarande 2 olika kemtvättar i Staffanstorp där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Staffanstorp. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Staffanstorp hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Staffanstorp - fixar dina kläder i Staffanstorp

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Staffanstorp där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Staffanstorps Städ & Kemtvätt
Strindbergs v. 5
245 32 Staffanstorp


Maja-Stinas Tvätt AB
Traversv. 3
245 34 STAFFANSTORP

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Staffanstorp

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Staffanstorp där minst en kemtvätt finns.

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Staffanstorp, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Staffanstorp passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.