Kemtvätt i Svedala. Alla kemtvättar i Svedala samlade!

Kemtvätt i Svedala

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Svedala som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Svedala för närvarande 3 olika kemtvättar i Svedala där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Svedala. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Svedala hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Svedala - fixar dina kläder i Svedala

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Svedala där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Svedala Skomakeri & Nyckelservice
Skolg. 12
233 31 Svedala


Acme Bigmoneyprint Christian Cederquist
Annedalsg. 32
233 33 Svdala


Tagay HB
Blåklintsg. 14
233 37 SVEDALA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Svedala

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Svedala där minst en kemtvätt finns.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Svedala, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Svedala passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.