Kemtvätt i Tomelilla. Alla kemtvättar i Tomelilla samlade!

Kemtvätt i Tomelilla

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Tomelilla som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Tomelilla för närvarande 1 olika kemtvättar i Tomelilla där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Tomelilla. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Tomelilla hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Tomelilla - fixar dina kläder i Tomelilla

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Tomelilla där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Rekord Kem
Stallg. 22
273 36 TOMELILLA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Tomelilla

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Tomelilla där minst en kemtvätt finns.

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tomelilla, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Tomelilla passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.