Kemtvätt i Trelleborg. Alla kemtvättar i Trelleborg samlade!

Kemtvätt i Trelleborg

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Trelleborg som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Trelleborg för närvarande 1 olika kemtvättar i Trelleborg där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Trelleborg. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Trelleborg hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Trelleborg - fixar dina kläder i Trelleborg

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Trelleborg där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Möllers Tvätt AB
Alg. 46
231 42 Trelleborg

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Trelleborg

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Trelleborg där minst en kemtvätt finns.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trelleborg, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Trelleborg passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Skåne.