Kemtvätt i Katrineholm. Alla kemtvättar i Katrineholm samlade!

Kemtvätt i Katrineholm

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Katrineholm som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Katrineholm för närvarande 1 olika kemtvättar i Katrineholm där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Katrineholm. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Katrineholm hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Katrineholm - fixar dina kläder i Katrineholm

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Katrineholm där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Kemtvätten Norr AB
Storg. 31
641 45 KATRINEHOLM

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Katrineholm

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Katrineholm där minst en kemtvätt finns.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Katrineholm, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Katrineholm passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Södermanland.