Kemtvätt i Nyköping. Alla kemtvättar i Nyköping samlade!

Kemtvätt i Nyköping

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Nyköping som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Nyköping för närvarande 3 olika kemtvättar i Nyköping där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Nyköping. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Nyköping hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Nyköping - fixar dina kläder i Nyköping

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Nyköping där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Rekord-Kem & Skrädderi
Insektsv. 3
611 63 Nyköping


Snabbkem, AB
Brunnsg. 25
611 32 NYKÖPING


Berendsen Textil Service AB
Rättarv. 4
611 35 Nyköping

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Nyköping

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Nyköping där minst en kemtvätt finns.

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nyköping, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Nyköping passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Södermanland.