Kemtvätt i Strängnäs. Alla kemtvättar i Strängnäs samlade!

Kemtvätt i Strängnäs

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Strängnäs som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Strängnäs för närvarande 1 olika kemtvättar i Strängnäs där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Strängnäs. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Strängnäs hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Strängnäs - fixar dina kläder i Strängnäs

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Strängnäs där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Präntarens Klackbar O Kemtvätt
Trädgårdsg. 14 Präntaren
645 31 Strängnäs

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Strängnäs

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Strängnäs där minst en kemtvätt finns.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Strängnäs, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Strängnäs passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Södermanland.