Kemtvätt i Valla. Alla kemtvättar i Valla samlade!

Kemtvätt i Valla

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Valla som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Valla för närvarande 1 olika kemtvättar i Valla där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Valla. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Valla hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Valla - fixar dina kläder i Valla

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Valla där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Valla Ångtvätt
Bondeg. 5
641 61 VALLA

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Valla

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Valla där minst en kemtvätt finns.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Valla, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Valla passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Södermanland.