Kemtvätt i Älvsjö. Alla kemtvättar i Älvsjö samlade!

Kemtvätt i Älvsjö

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Älvsjö som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Älvsjö för närvarande 2 olika kemtvättar i Älvsjö där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Älvsjö. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Älvsjö hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Älvsjö - fixar dina kläder i Älvsjö

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Älvsjö där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Alsanawi, Ali Assad
Gimmerstav. 15
125 71 Älvsjö


Bozenas Damfrisering
Armborstv. 6
125 44 ÄLVSJÖ

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Älvsjö

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Älvsjö där minst en kemtvätt finns.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du läsa mer om orten Älvsjö, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Älvsjö passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.