Kemtvätt i Årsta. Alla kemtvättar i Årsta samlade!

Kemtvätt i Årsta

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Årsta som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Årsta för närvarande 4 olika kemtvättar i Årsta där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Årsta. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Årsta hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Årsta - fixar dina kläder i Årsta

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Årsta där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Handdukskompaniet
Brunnbyv. 12
120 44 Årsta


Rta Press Och Kemtvätt
Ymsenv. 10
120 38 Årsta


AB Handdukskompaniet Hk
Brunnbyv. 12
120 44 ÅRSTA


Ecologicclean Sweden
Sandfjärdsg. 101
120 56 Årsta

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Årsta

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Årsta där minst en kemtvätt finns.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du läsa mer om orten Årsta, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Årsta passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.