Kemtvätt i Bandhagen. Alla kemtvättar i Bandhagen samlade!

Kemtvätt i Bandhagen

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Bandhagen som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Bandhagen för närvarande 2 olika kemtvättar i Bandhagen där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Bandhagen. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Bandhagen hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Bandhagen - fixar dina kläder i Bandhagen

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Bandhagen där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Nisseman Skrädderi o kemtvätt
Rangstag. 12
124 54 BANDHAGEN


Super Kemtvätt Skrädderi & Sybehör
Vedevågslingan 14
124 74 Bandhagen

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Bandhagen

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Bandhagen där minst en kemtvätt finns.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Bandhagen, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Bandhagen passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.