Kemtvätt i Ekerö. Alla kemtvättar i Ekerö samlade!

Kemtvätt i Ekerö

Annons:

På denna sida hjälper vi dig att hitta kemtvätt i Ekerö som du kan lämna in dina kläder, mattor och andra textilier till för tvätt och rengöring. Det finns i Ekerö för närvarande 2 olika kemtvättar i Ekerö där du kan lämna in kläder för kemtvätt. Genom att ta kontakt med flera olika kemtvättar kan du jämföra pris och utbud av olika typer av tvättar pch fläckborttagning så att du får den bästa service, pris och resultat på din kemtvätt i Ekerö. Att snabbt få hjälp med sin kemtvätt är också viktigt om favoritplagget behöver kemtvättas. I Ekerö hoppas vi att någon av kemtvättarna kan hjälpa dig med detta.
Annons:

Kemtvätt i Ekerö - fixar dina kläder i Ekerö

Nedan är vår lista över olika kemtvättar i Ekerö där du kan lämna in dina kläder och mattor för kemtvätt.

Ekerö Skomakeri Kemtvätt & Skrädderi
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ


Svensk Kontorsmiljö AB
Jungfrusundsv. 43
178 38 EKERÖ

Annons:

Kemtvättsfakta om orten Ekerö

Nedan finner du utvald fakta och information om orten Ekerö där minst en kemtvätt finns.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ekerö, en stad med kemtvätt.

Skulle det visa sig att ingen av kemtvättarna i Ekerö passar dig och dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter en annan kemtvätt i Stockholm.